Cigánykártya Jóslás         Oktatás

  AJÁNDÉK- GONDOLAT

                                                 Tehetséges Tanuló

 

Ebben az esetben mivel az Ajándék kártyája mutatja, hogy a tehetséget ajándékba kaptuk méghozzá úgy, hogy ezért nem kellett különösen tennünk semmit, valószínű, hogy vele született tehetségről van szó.

A Gondolat kártya tanuló kártyának is nevezhető, mivel sok esetben konkrétan jelent tanfolyamot, iskolát, tanulót. Személy jelzőként pedig ez által, utalhat konkrétan tanulóra.

 

 AJÁNDÉK- SZERELEM  

                                             Szerelmi ajándék Szerelmi zálog

 

Ebben az esetben az Ajándék konkrét ajándékot mutathat méghozzá a szerelem terén, ami lehet esetleg eljegyzési gyűrű vagy olyan tárgy, amivel szerelmünket tudjuk kifejezni vagy hűségünket, szerelmünket bizonyítani.

 

ÁLLANDÓSÁG- GYERMEK                                                                    

                                                            Áldott Állapot

 

Az állandóság lap utal arra, hogy megkaptuk az égiektől az áldást, a gyermek, lap ebben az esetben konkrétan mutatja, hogy leendő gyermekünkről van szó. Tehát megfogant a gyermek áldott állapot van.

 

 

 ÁLLANDÓSÁG- SZERELEM                                      

                                       Örök Szerelem, egy életre szóló kapcsolat

 

Az állandóság lap ebben az esetben mutat az állandó nagyon hosszan tartó dologra, ami esetleg egy életen is túlmutathat. A szerelem lapja utal a két Ember közötti kapcsolat milyenségéről egymáshoz való kötödéséről. Tehát ebben a kombinációban kilehet mondani, hogy egy örök szerelemről mély bensőséges kapcsolatról van szó.